در سال 1905، آپتون سینک، نوشت جنگل، کتابی که شرایط کار در کارخانه های گوشت آمریکا را به نمایش گذاشت. در نتیجه، قانونگذاران قانونگذاری را تصویب ،د که نحوه تهیه غذا را تنظیم می کند. همانطور که سینک، می گوید: “من قلب مردم را نشانه گرفتم و تصادفاً به شکم آن ضربه زدم.” هر چند جنگل اکنون بیش از یک قرن قدمت دارد، این هنوز یادآور این است که نهادهایی که آمریکاییها برای تولید غذای آن به آنها تکیه میکنند، هنوز هم باید پاسخگو باشند، در صورتی که در مدیریت صحیح غذایی که به مردم میفروشند ش،ت میخورند.
در اوا، سپتامبر 2024، کلاریسا دباک در مکدونالدز محلی خود در نورث پلات، نبراسکا به همراه نامزدش و پسر کوچکش کای، یک کوارتر پاوندر خورد. دی باک در 25 سپتامبر پس از تحمل گرفتگی شکم، اسهال و حالت تهوع به اورژانس رفت. تست DeBock برای 0157:H7 مثبت بود – سویه ای از ای کولی. CDC 49 مورد را در 10 ایالت بین 27 سپتامبر 2024 تا 11 اکتبر 2024 شناسایی کرده است. یک نفر بر اثر عفونت E. Coli جان خود را از دست داده است.
مک دونالد اعلام کرد که پیازهای ،د شده که در کوارتر پاندرز سرو می شود، عامل شیوع این بیماری بوده است. تیلور فارمز، یکی از تامین کنندگان مک دونالد، پیازها را تهیه کرده بود. مزارع تیلور از آن زمان شروع به فراخو، پیازهای خود کرده است. مک دونالد استفاده از پیاز نقرهای را متوقف کرده و کوارتر پوندر را از منوی رستورانهای آسیب دیده حذف کرده است. سایر فروشگاه های مک دونالد که از مزارع تیلور به ،وان تامین کننده خود استفاده نمی کنند به فروش Quarter Pounders ادامه خواهند داد.
دباک در اواسط اکتبر 2024 علیه مک دونالد شکایت کرد و یک مرد ک،ادو روز قبل شکایت مشابهی را تنظیم کرد.
اگر مزارع تیلور پیازهای ضعیفی ارائه کند مک دونالد چگونه مسئول است؟
قاعده کلی برای مسئولیت محصول در بسیاری از ایالت ها این است مسئولیت سخت. این بدان م،است که هر فردی که در زنجیره تجارت شرکت دارد می تواند در قبال هرگونه نقص در محصول مسئول باشد. اگرچه تیلور فارمز تامین کننده این زنجیره بود، مک دونالد فروشنده پیاز نیز بود. هر،ی که در زنجیره شرکت کرده است میتواند مسئول این بیماری باشد، اگرچه بسته به حوزه قضایی، مزارع مکدونالد و تیلور ممکن است سطوح مختلفی از مسئولیت را داشته باشند.
در یک خطای مقایسه ای ایالتی مانند کالیفرنیا، هیئت منصفه درصدی از تقصیر را به هر یک از طرفین اختصاص می دهد. هیئت منصفه می تواند آن را تعیین کند مک دونالد و مزارع تیلور هر کدام 50 درصد خطا داشتند، مزارع تیلور 99 درصد و مک دونالد 1٪ خطا، برع،، یا هر ،یبی در بین. بسیار بعید است که هر یک از مصرفکنندگ، که پیاز آلوده به E.Coli را خوردهاند مقصر شناخته شوند، اما ممکن است در موارد دیگر به مصرفکننده نیز تقصیر داده شود. به ،وان مثال، مشتری که یک کیسه کاغذی می خورد یا قهوه داغ را به سمت مشتری دیگر پرتاب می کند، درصد معینی برای ایجاد هر گونه صدمه ای به دلیل رفتار خود، مقصر خواهد بود.
در مقابل، ایالتی مانند نبراسکا که از سهل انگاری مقایسه ای اصلاح شده استفاده می کند، تنها در صورتی مسئولیت تعیین می کند که این مسئولیت حداقل 50 درصد است. شاکی در دعوای قصور در صورتی می تواند خسارات وارده را جبران کند که قصور شاکی از مجموع متهمان بیشتر نباشد. بعید است که دباک و سایرین ایرادی به آنها نسبت داده شود زیرا او به سادگی آن را ،یداری کرده است ربع پوندر و مانند هر مشتری دیگری آن را خورد. با این حال، اگر DeBock به هر حال برگر را تغییر داده بود، میتوان از هیئت منصفه خواست تعیین کنند که آیا DeBock به هر حال مسئول بیماری خود است یا خیر. اگر هیئت منصفه تشخیص دهد که مسئولیت دباک حداقل 50 درصد است، او چیزی را پس نمیگیرد.
آیا به کمک یک وکیل آسیب شخصی نیاز دارم؟
اگر در اثر اقدام غیرقانونی دیگری آسیب شخصی به شما وارد شده است، باید با یک تماس بگیریدوکیل آسیب های شخصی. یک وکیل ماهر آسیب های شخصی می تواند حقایق پرونده شما را بررسی کند، حقوق و گزینه های شما را بررسی کند و از شما در دادگاه نمایندگی کند.
منبع: https://lawblog.legalmatch.com/2024/11/29/mcdonalds-is-sued-for-e-coli-infection-in-quarter-pounders/